(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Podzimní kuře

Potřebné ingredience
6 kuřecích stehen, 4 omytá jablka, šťáva z 1 citrónu, 5 lžic oleje, 2 cibule nakrájené na jemno, 4 stroužky česneku, 150 g lesních hub, 200 ml bílého vína, 4 lžíce vody
Postup přípravy
Jablka zbavte jadřinců, rozkrájejte na čtvrtiny a pokapejte citrónovou šťávou s trochou vody - díky tomu ovoce nezhnědne. Předehřejte troubu, do pekáčku přesuňte nakrájenou cibulku, česnek, hříbky, osolená a opepřená stehýnka .. rozložíme jablíčka a polijeme vínem s trochou oleje. Pečte přibližně hodinku, aby bylo kuře dostatečně propečené.
Podávejte s rýží nebo bramborami.
VELMI CHUTNÉ !!!!
Podávejte s rýží nebo bramborami.
VELMI CHUTNÉ !!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé